fbpx

Hösten är här med buller och bång- som alltid. Alla önskade projekt och mål för terminen ska vara i gång – kanske till och med rott dem i hamn. Arbetet i Södertörns Simsällskap är roligt och ständigt utmanade- detta året fokus på utveckling och siktet framåt enade snarare än att släcka bränder. Vilken skillnad och vilket tränarteam vi är! Tack för det.

Dags för föreläsning!

Vi sidan av bultar mitt hjärta som bekant för idrottspsykologi, mentala färdigheter och hur vi uppnår önskade prestationer- med fokus på att må bra samtidigt. Arbetet i Svensk Idrottspsykologisk förening ger mersmak och håller mig á jour med den senaste forskningen inom ämnet. Missa inte vårt senaste medlemstidning Flow som handlade om teamutveckling- finns att hämta på SIPF hemsida

FLOW tidningen

Andra spännande saker som händer inom Push On Coaching är att jag fått förmånen att föreläsa hos flera föreningar, bland annat Danderyd Sim och Hammarbygymnasterna – tack för att jag fick komma och tala om mentala färdigheter tips på att bygga en grupp till ett team. Under en föreläsning fick jag en teckning från en av åhörare som hon hade ritat av mig. Oerhört smickrande- tack!

Avtecknad under föreläsning

Det som finns kvar på min to do list är en online kurs i mentala färdigheter som heter ”Bli mentalt stark och var bäst när det gäller!”. Jag har arbetat med den i över ett och ett halvt år och hoppas att den ska finnas ute snart. Finns det intresse för dig som aktiv , ledare eller inom förening- kontakta mig så ska jag ordna det till er.

Preview av online kursen ”Bli mentalt skarp och prestera som bäst när det gäller!”

Önskar er alla en fortsatt bra höst- oavsett hur den börjat. Inte heller viktigast att prestera jämt och ständigt. Vi får också vara nöjda med det som vi har runtomkring oss- som bekant är det inte alltid målet som är det viktigaste. Finns suget och lusten att driva på hoppar jag gärna på det tåget. Men jag har, precis som resten av oss, behov av att bara vara.

Hälsningar

Susie