fbpx

Här har det varit tyst under hela hösten 2021. Men flitighetens lampa har inte lyst med sin frånvaro trots det. Nya uppdraget som sportchef har varit otroligt kul, och utmanade! Förstod inte riktigt det stora berg av kolossalt arbete som väntade, och som vi fortsätter driva igenom. Jag, nya klubbchefen Serge Conein, breddteamet med Sandra Luis i spetsen, bland annat. Och framförallt de fantastiska tränare som möter aktiva dagligdags. Men hur skapar en gemenskap, tilltro till varandra och samtidigt en utvecklande verksamhet, från unga aktiva till elit? Helst på så snabb tid som möjligt för att inte tappa , i detta fallet, simmare (och föräldrar) som inte orkar vänta på resultaten och att en organisation som ska sätta sig? Jag hoppas att få skäl att återkomma i frågan och ha en klar manual med en checklista på 10 punkter – ”Såhär skapar du en bra organisation / förening”. Eller inte. Förhoppningsvis får leende simmare och dess tränare i framtiden räknas som ett tillräckligt gott kvitto på ett gott samarbete som vi skapar nu i föreningen.

Våå
Vårby simhall, min arbetsplats vissa dagar och den simhallen jag själv växte upp i.

Nytt år = nya möjligheter ? Det ger ju känslan av att få börja på nytt. Läste att 14 januari är ”Quitters day” . Det vill säga den dag då flest personer avbryter sina nyårslöften satta för det kommande året. 14 dagar !! That´s all it takes. För högt satta mål eller krav på en själv kan vara förklaringen. Eller kan det vara att två veckor in på det nya året konstateras att vi faktiskt duger som vi är. Som beteendevetare hoppas jag att det är är en ökad nivå av acceptans som bidrar till att vi blir mer och mer nöjda över vilka vi är snarare än en strävan av att förändra och förnya hela tiden.

Fortsätt att följ Push On Coaching för mentala strategier och idrottspsykologiska råd kring bland annat acceptans, motivation eller att reglera stress och oro

pushoncoaching
Push On Coaching

Vi ses i en simhall, hockeyrink, via Teams, eller kanske golfbana där ute snart- det som passar dig som idrottar bäst!

Susie