fbpx

Jösses vilket 2020 vi fick! Jag tänker tillbaka på de första dagarna på det året och att jag hade flera planer jag tänkte sätta i verket. Ett nytt år är för många tiden för reflektion och kanske känslan av nystart och sug på att göra någonting annorlunda i livet. Likaså var det för mig och som för många vände 2020 upp och ner på mycket. Jag hade en del motgångar men två väldigt stora positiva händelser som var överraskande; både giftemål och en till liten bebis som föddes i november.

Jag vågar knappt tänka på 2021, det känns läskigt att inte veta vad som ska hända och lite spännande att det är så mycket som är bortom vår egna makt. Det här med att träna acceptans och ”go with the flow” har verkligen fått bekänna färg under det gågna året.

Men- vad händer nu? Push On Coaching finns kvar med nyreviderad upplaga. Bland annat finns en webshop med en e-manual ”Mentala färdigheter för idrottare” som är en snabbguide för dig som vill få ökad förståelse för vad mental träning är och hur en ska börja arbeta med dem. Håll utkik för det kommer inom en snar framtid bland annat en onlinekurs och lite annat smått och gott jag hoppas ska komma till användning för er.

Finns att köpa i webshopen

Vi ses därute i en arena, föreningslokal eller digitalt. Jag arbetar genom onlie verktyg och kan ha samtal och möten digitalt för er som önskar det.

När jag försöker skriva på e-manualen ”Mentala färdigheter” tillsammans med 5 veckors bebis.

God fortsättning till er!