Select Page

Mitt namn är Susie Moonan, jag är socionom och idrottspsykologisk coach med bakgrund som elitsimmare.

Välkommen till min blogg!

Jag började med idrottspsykologi under mina år som elitsimmare, då jag själv hade kontakt med en mental rådgivare. Bristande motivation, nervositet och stress kom i vägen för mina mål. Idrottspsykologiskt stöd var en framgångsavgörande faktor när jag bland annat simmade i landslaget under VM i Barcelona i 2003.

 

Jag är utbildad mental tränare och är medlem i Svenska Idrottspsykologi Föreningen.

Jag har både omfattande erfarenhet av människor och idrott. Med min bakgrund som socionom har jag bred kunskap gällande psykologi och mänskliga beteenden. Jag har mångårig erfarenhet från idrott från tiden jag simmade i junior och seniorlandslaget.

 

Jag hjälper dig att vara bäst när det gäller. Tillsammans skapar vi förändring som håller.

Jag arbetar med att hjälpa idrottare med den mentala förberedelsen, för att kunna optimera sin prestation. Exempel på tema som vi kan jobba med är motivation, affirmation, målbildsträning, tankefällor, självförtroendeträning, avspänning, spänningskontroll, teambuildning, mm.

Se ovan exempel på olika idrottspsykologiska teman som du kan få stöd med.  

 

Jag jobbar med atleter av alla åldrar, som är både elitaktiva idrottare och motionnärer.

Du behöver inte träna eller tävla på en viss nivå för att få nytta av mental träning. Alla atleter jag jobbar med har en prestationssituation framför sig som de vill förbereda sig på, på bästa möjliga sätt.

 

Om Susie Moonan

Om Susie Moonan

Idrottspsykologisk Coach

Susie Moonan är socionom och idrottspsykologisk coach med bakgrund som elitsimmare. Susie är utbildad mental tränare och är medlem i Svenska Idrottspsykologi förening. Som coach hjälper hon atleter av åldrar och från olika idrott att bli av med mentala hinder för att maximera sin prestation.